ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ: Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου μέσω iPhone και iPod.

Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις συλλογές, τους εκθεσιακούς χώρους και την αρχιτεκτονική του Μουσείου του Λούβρου θα έχουν οι κάτοχοι iPhone και iPod μέσω του διαδικτύου.

Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν και να ξεναγηθούν έστω και διαδικτυακά στο Μουσείο του Λούβρου, η εφαρμογή αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λούβρου, θα είναι διαθέσιμη να την “κατεβάσουν” στα αγγλικά και τα γαλλικά. «Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους κατόχους αυτών των συσκευών να ανακαλύπτουν από οποιαδήποτε θέση και οποιαδήποτε στιγμή κάποιο από τα καλύτερα έργα του μουσείου, το οποίο συνοδεύεται από σχόλια, λεπτομέρειες και βίντεο, ενώ είναι σαν να περπατάς με τα πόδια στο μουσείο«, τονίζεται στην ανακοίνωση του Λούβρου.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε γενικές πληροφορίες του Μουσείου, όπως ο τρόπος πρόσβασης, τα ωράρια και τα εισιτήρια.

Σε κατάστημα της Apple, στο εμπορικό κέντρο Carrousel du Louvre στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της εφαρμογής περιήγησης στο Μουσείου του Λούβρου.

Το Μουσείο του Λούβρου διαθέτει επίσημο δικτυακό τόπο ( http://www.louvre.fr ) από το 1995, με 10 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, και επιθυμεί να εντοπίσει νέους τρόπους για τη διευκόλυνση και ευρύτερη πρόσβαση του κοινού στα έργα του.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: