Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube. (best off)

Τα πιο δημοφιλή του YouTube

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένας απατημένος γάτος που κάνει μαθήματα ηθικής στη γάτα του. Ακολουθεί ο πιο ταλαντούχος hip hop χορευτής, μία ανεπιτυχής πτώση, η ξέφρενη πορεία ενός λεωφορείου καθώς και… η απίστευτη σκηνή που κατέγραψε θερμική κάμερα αεροδρομίου.

  • Συμβαίνει και στα ζώα

Ο γάτος που ακολουθεί έχει μόλις απατηθεί από τη σύντροφο του και γι’ αυτό το λόγο, της ζητάει εξηγήσεις. Δεν παραλείπει φυσικά, να της θυμίσει όλα όσα έχει κάνει για εκείνη και να της πει πόσο πολύ την αγάπησε. Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο που θέλει να δείξει ότι και τα ζώα θα μπορούσαν να έχουν προβλήματα, παρόμοια με εκείνα των ανθρώπων.

  • Χορός και ταλέντο

Είναι μόλις 4 ετών και χορεύει σαν μεγάλος! Πρόκειται για τον ταλαντούχο Miles ή «BabyBoogaloo», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, ο οποίος χορεύει καταπληκτικά στους ρυθμούς της hip hop μουσικής.

  • Η πτώση

Ο νεαρός που ακολουθεί στο επόμενο βίντεο, προσπαθεί να μιμηθεί τις πτώσεις των φίλων του, που έχουν προηγηθεί. Η προσπάθεια του όμως, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να πέσει στη θάλασσα αλλά η αλυσίδα μπροστά του, τον «πέταξε» λίγα μέτρα πιο πίσω.

  • Παρά… τρίχα, την γλίτωσε!

Η τρελή πορεία ενός λεωφορείου, παρέσυρε ένα Ι.Χ. και παραλίγο τον πεζό που εκείνη την ώρα περνούσε τις διαβάσεις. Ευτυχώς, ο κύριος έτρεξε γρήγορα και οριακά γλίτωσε τον τραυματισμό.

  • Τα είδε όλα

Οι θερμικές κάμερες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση της ασφάλειας ευαίσθητων χώρων όπως επιτήρηση συνόρων, στρατοπέδων, διυλιστήρια, αστυνομικές εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, λιμάνια κλπ καθώς και σε πολλές ακόμα εφαρμογές όπως την μαζική θερμομέτρηση ατόμων σε περιπτώσεις πανδημιών ή την αποτύπωση ενεργειακής στάθμης κτιρίων κ.α. Η θερμική κάμερα του βίντεο που ακολουθεί, απλά… «τα είδε όλα»!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: