Προσγειώθηκε για πάντα η Ολυμπιακή αεροπορία. – Τέλος εποχής για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Τέλος εποχής για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές: Από το πρωί της Τρίτης «παρέδωσε τη σκυτάλη» στην Olympic Air, με 28 προορισμούς εξωτερικού και 26 εσωτερικού λιγότερους. Επίσημη πρώτη για την Olympic Air είναι η 1η Οκτωβρίου με την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη που θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στις 6.20 το πρωί.

Σήμερα δεν έλειψαν οι μικροκαθυστερήσεις σε δρομολόγια, καθώς και η αναστάτωση σε ταξιδιώτες των προορισμών που καταργούνται.

Ταλαιπωρία υπέστησαν και οι επιβάτες της πτήσης για Πάρο, καθώς αφενός η πτήση τους καθυστέρησε για 2 ώρες και αφετέρου υπάλληλος αρνήθηκε στη συνέχεια να περιμένει πέραν του ωραρίου του για τη νέα ώρα πτήσης! Το αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος να επιστρέψει στην Αθήνα και η Ολυμπιακή να χρειαστεί να αποζημιώσει συνολικά 42 επιβάτες.

Οσον αφορά τη μετάβαση στη νέα εταιρεία, κανείς επιβάτης δεν πρόκειται να χάσει το εισιτήριό του, καθώς θα εξυπηρετούνται από άλλες αεροπορικές εταιρείες, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Όσοι δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν, δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου. Ειδικότερα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπερατλαντικές πτήσεις, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη Delta και την KLM.

Από τυπικής πλευράς, οι Ο.Α. θα συνεχίσουν να εμφανίζονται ως η εταιρεία εκτέλεσης των δρομολογίων στις άγονες γραμμές, μισθώνοντας αεροσκάφη και πληρώματα της Olympic Air.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air είναι το 801 801 0101 ή 210-3550500, ενώ ο διαδικτυακός κόμβος της εταιρείας θα παρέχει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από την 1η Οκτωβρίου.

Olympic Airlines Airbus A300B4-605R

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: