Απογείωση από την 1η Οκτωβρίου 2009 της Olympic Air με 36 προορισμούς. – Στην τελική ευθεία.
Στην τελική ευθεία για την απογείωση μπαίνει η Olympic Air, η οποία ξεκινά τα δρομολόγια την 1η Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι από τις 29 Σεπτεμβρίου διακόπτονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών σε 28 προορισμούς εξωτερικού και 26 εσωτερικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια, μετά την 29η του μηνός, έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης από άλλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Olympic Air, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Όσοι δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν, δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κατά τόπους γραφεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών ή στον αριθμό 210- 9666666.

Η Olympic Air θα έχει στη διάθεσή της στην παρούσα φάση 16 Airbus 319 και 320, δέκα Bombardier Q400, πέντε Bombardier Dash 100 και ένα ATR-42.

Υπενθυμίζεται ότι η Olympic Air θα προσφέρει υπηρεσίες σε 19 προορισμούς εσωτερικού και 17 εξωτερικού, ενώ τις υπερατλαντικές πτήσεις θα τις πραγματοποιεί σε συνεργασία με άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως την Delta και KLM.

Παράλληλα, θα συνεχίσει τα δρομολόγια των λεγόμενων άγονων γραμμών, χωρίς να εισπράττει την κρατική επιχορήγηση έως ότου ολοκληρωθεί (από τη νέα κυβέρνηση) ο σχετικός διαγωνισμός.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: