ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ: 1.700 προσλήψεις νοσηλευτών τον Οκτώβριο 2009. – ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.


Μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και συγκεκριμένα το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα στείλει το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο την προκήρυξη για την πρόσληψη 1.700 νοσηλευτών στα νοσοκομεία της χώρας και σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η σχετική προκήρυξη με την κατανομή των θέσεων επρόκειτο να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά λόγω της προκήρυξης των εθνικών εκλογών, το ΑΣΕΠ πάγωσε τις διαδικασίες πρόσληψης. Και αυτό διότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών αναστέλλονται οι διαδικασίες πρόσληψης και υπηρεσιακών μεταβολών κάθε κατηγορίας προσωπικού κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των εκλογών έως και την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Η 20ήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα αρχίσει μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της σχετικής προκήρυξης και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται πάντως από το ΑΣΕΠ, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει έως ότου σταλεί η προκήρυξη στο Εθνικό Τυπογραφείο, το ενδεχόμενο διορθωτικών αλλαγών εφόσον το υπουργείο Υγείας ή κάποιο νοσοκομείο αποστείλει σχετικό αίτημα για την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η σχετική προκήρυξη που έχει λάβει και το πράσινο φως από το υπουργείο Παιδείας θα περιλαμβάνει διάφορες ειδικότητες μεταξύ των οποίων ΠΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Μαιών, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Νοσηλευτών κ.ά.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: