ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Μητέρα 19 παιδιών.


Μια 42χρονη γυναίκα από το Αρκάνσας των Η.Π.Α. κυοφορεί το 19ο παιδί της. Δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να κάνει παιδιά!

Το σπίτι της οικογένειας Ντούγκαρ μοιάζει με… οικοτροφείο δεδομένου ότι έχει αρκετά πλυντήρια και μια κουζίνα που μοιάζει ολότελα με καντίνα!

Η μητέρα των 18 παιδιών δεν είχε αντιληφθεί ότι είναι έγκυος θεωρώντας ότι απλά διανύει περίοδο εμμηνόπαυσης ενώ τις υποψίες της κίνησε το γεγονός ότι ακολουθούσε αυστηρή διάιτα και δεν έχανε βάρος αλλά και η «γκρίνια» του μικρότερου παιδιού της κατά το θηλασμό.

Το γεγονός εξέπληξε ευχάριστα και τον μεγαλύτερο γιό της οικογένειας ηλικίας 21 ετών ο οποίος μάλιστα πρόκειται σύντομα εκτός από αδελφάκι να αποκτήσει το δικό του παιδί. Η σύζυγος του 21χρονου αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Οκτωβριο πριν την έλευση του 19ου παιδιού της οικογένειας και κατά συνέπεια θείος και ανιψιός θα έχουν μόνο μερικούς μήνες διαφοράς με τον πρώτο να είναι… μικρότερος σε ηλικία του δεύτερου!

Η οικογένεια, που συμμετέχει σε τηλεοπτικό reality show ψάχνει όνομα για το νεότερο μέλος της που κατά την παράδοση θα αρχίζει με το γράμμα J καθώς οι γονείς Josh και Jordyn-Grace έχουν επιλέξει για όλα τους τα παιδιά ονόματα με το συγκεκριμένο αρχικό.

Η οικογένεια επίσης περιλαμβάνει τα δίδυμα Jana και John-David, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jason, James, Justin, Jackson, Johannah, Jennifer και τα διδυμα Jeremiah and Jedidiah.